Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2015 13:47 - Биография на Фолк певицата Алисия
Автор: darkside45 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3641 Коментари: 0 Гласове:
0




image


Алисия е сред най-ярките музикални звезди не само в България, но и на Балканите. Всяка нейна песен се превръща в хит, всяко събитие от личния й живот – в сензация. Има международни проекти с популярни имена от световната сцена и покорява с лекота български и чужди класации. Носителка е на редица награди, сред които за изпълнителка на годината, за най-слушан балкански изпълнител, за най-добър видеоклип, за най-стилна българка, за най-харесвана певица… Присъства ежедневно на страниците на вестниците и списанията, желан гост е във всички радио- и телевизионни предавания, предпочитано лице за рекламни кампании.Видеата й в YouTube събират милиони гледания за броени часове. Има хилядипоследователите в социалните мрежи Facebookи Instagram, които проявяват изключително голяма активност при всяко едно споделяне на посляние или снимка.

image


image

     Атрактивна жена с перфектен външен вид, Алисия е вечно търсеща и променяща се както като стил на пеене, така и като визия. Тя смело експериментира с външния си вид, при това твърде успешно. При нея се наблюдава непрекъсната естетическа провокативност и добре премерен сексапил.

image

       Но звездата на „Ара мюзик” грее не само с успехите си на сцената и пред камерата или фотообектива, а и със своето социалното поведение. Във времето тя е подкрепяла и инициирала редица каузи и благотворителни акции, в резултат на които много хора живеят по-добре. Защото да си популярен означава да бъдеш пример и да носиш отговорност за действията си. Алисия знае това и е успяла да превърне името си в синоним на истински човек, жена, майка, професионалист…

image

      Най-големите й хитове са: „Няма да те дам”, „Сини нощи”, „Чао, чао”, „Палиш ме”, “Excuse Me”, „Искам пак”, „Жестока болка”, „Стига, обич моя” „Карамел”, „Съблечи ме”, „Черно кафе”, “Чао, еди кой си”, “Най-вървежен”, “Имаме ли връзка”, "Твоя тотално", "Важно ли ти е", "Той не е за мен", "Двойно повече", "Щом ме забележиш" /дует със Сарид Хадат/, "На „ти” ми говори", "Иска ли ти се", "На кръгъл час", "Мистър Грешен", "Познавам ли я", "Официално чужда", "Пак съм тук", „Не пропусна”, „Lover Number One” /дует с Revolt Klan/ и др.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: darkside45
Категория: Тя и той
Прочетен: 147700
Постинги: 35
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930